[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Μετά τα MateBook, MateBook D και MateBook X Pro, είναι η σειρά των 14s που θα προστεθούν στον κατάλογο των φορητών υπολογιστών Huawei. Αυτό το high-end μοντέλο κινδυνεύει να επισκιάσει το X Pro δεδομένων των ιδιοτήτων που προσφέρει.

Η κάμερα web τελικά στη σωστή θέση
Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός επαναλαμβάνει σαφώς τους κωδικούς της σειράς με το πλαίσιο ανοδιωμένου αλουμινίου και το πάχος του 16,7 mm. εκτός από τη θέση της κάμερας web, μικρές αλλαγές. Πράγματι, η Huawei εγκατέλειψε τελικά την κάμερα στο πληκτρολόγιο υπέρ της κλασικής μπροστινής θέσης. Μια καλή είδηση, ειδικά επειδή τα σύνορα είναι ακόμα τόσο λεπτά. Το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι πράσινο ερυθρελάτης, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στο space gray και mystic silver.

Πιστοποίηση Intel Evo (αλλά όχι για όλους)
Όσον αφορά τα εξαρτήματα, ο υπολογιστής είναι πιστοποιημένος από την Intel Evo – ο οποίος εγγυάται ενδιαφέρουσα απόδοση και αντοχή — αλλά μόνο για το πιο ακριβό μοντέλο, εξοπλισμένο με Core i7-11370H και προσφέρεται μόνο σε γκρι χρώμα. Η Huawei δεν επέλεξε επεξεργαστή σειράς U, αλλά έθεσε τα βλέμματά της στη σειρά H της Intel (πυρήνας 11ης γενιάς), τα τσιπ που συνήθως στοχεύουν σε παχύτερους υπολογιστές-προσφέροντας αυξημένη απόδοση. Παραμένει να δούμε πώς συμπεριφέρονται οι συχνότητες στη θέρμανση και αν τα αποτελέσματα είναι πραγματικά στο ραντεβού. Ο υπολογιστής φέρει επίσης 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB ή 1 TB. Σημειώστε επίσης ότι θα είναι διαθέσιμη μια ελαφρώς φθηνότερη έκδοση Core i5.

Μια ελκυστική οθόνη
Διατηρούμε την όμορφη οθόνη (εδώ 2, 5 K) σε μορφή 3:2 που προσφέρει διαγώνιο 14, 2 ίντσες, αλλά αυτή τη φορά ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 90 Hz κατ ‘ ανώτατο όριο. Επομένως, η κύλιση μιας σελίδας αποδεικνύεται θεωρητικά πιο ρευστή από ό, τι με το κλασικό 60 Hz, αλλά στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα αισθητή. Τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό, αλλά χωρίς μια ειδική κάρτα γραφικών, ο υπολογιστής δεν προσφέρεται πάρα πολύ για άσκηση. Μπορείτε να επιλέξετε το ρυθμό ανανέωσης χειροκίνητα μεταξύ 60 και 90 Hz ή να αφήσετε τον υπολογιστή να επιλέξει αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή.

Πολύ γρήγορη φόρτιση
Η συνδεσιμότητα παρέχεται για ένα εξαιρετικά φορητό με δύο θύρες USB-C, 1 USB-A, 1 HDMI και μίνι βύσμα. Δυστυχώς, το Thunderbolt είναι μόνο μέρος του Πιστοποιημένου μοντέλου Evo. Στις άλλες, ωστόσο, οι θύρες USB-C υποστηρίζουν το DisplayPort. Τέλος, ο φορτιστής 90W υποτίθεται ότι προσφέρει 3 ώρες λειτουργίας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, ο οποίος είναι ταχύτερος από το ελάχιστο που απαιτείται από την πιστοποίηση Evo (4 ώρες για 30 λεπτά φόρτισης).

Το MateBook 14s θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Οκτωβρίου σε € 1149 για την έκδοση Core i5 (512 GB, 16 GB RAM) και €1349 για το Core i7 (512 GB, 16 GB RAM). Το μοντέλο Evo με το Core i7, 1 TB SSD και 16 GB μνήμης RAM θα κυκλοφορήσει μόνο από τις 12 Νοεμβρίου σε ενδεικτική τιμή € 1549.

Ήμασταν σε θέση να χειριστούμε το MateBook 14s για λίγα λεπτά. Αυτό το ultrabook είναι ένα όμορφο μηχάνημα, με τακτοποιημένα φινιρίσματα με μια οθόνη μπόνους 90 Hz με ένα τεράστιο ποσοστό πληρότητας πολύ ευχάριστο. Ανάλογα με την απόδοση που θα προσφέρει στα εργαστήριά μας, ο υπολογιστής μπορεί να ανταγωνιστεί το καλύτερο! Αυτό που δεν θα παραλείψουμε να ελέγξουμε πολύ σύντομα με μια πλήρη δοκιμή αυτού του MateBook 14s.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *