[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Το Facebook είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ στον κόσμο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα δεν θα έπρεπε καν να καλέσουμε το Facebook έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πια. Εξακολουθεί να λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο, αλλά η διαφήμιση οδηγεί τα έσοδά της και αποτελεί το επίκεντρο των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την επιχειρηματική πλευρά του ιστότοπου. Χωρίς διαφημιστές, το Facebook θα πάψει να υπάρχει. Αυτό είναι μεγάλη είδηση με κάποιους τρόπους, διότι σημαίνει ότι το Facebook θέλει την επιχείρησή σας και θα σας φέρει σε επαφή με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα προϊόντα σας, αλλά κακά νέα με άλλους τρόπους, επειδή σημαίνει ότι η διαφημιστική αγορά στον ιστότοπο είναι εξαιρετικά κορεσμένη.

Υπήρξε μια “ώρα αιχμής” για να ξοδέψετε χρήματα για τη διαφήμιση στο Facebook νωρίτερα το 2020 λόγω ενός τεράστιου μποϊκοτάζ που είδε περισσότερες από χίλιες εταιρείες να αναστείλουν προσωρινά τις διαφημιστικές εκστρατείες τους στην πλατφόρμα ως διαμαρτυρία ενάντια σε ορισμένες από τις πολιτικές του ιστότοπου σχετικά με το μίσος περιεχόμενο. Χωρίς αυτές τις εταιρείες να ανταγωνίζονται, πολλές συγκριτικά μικρότερες επιχειρήσεις ήταν σε θέση να σπάσουν το θόρυβο και να ξεχωρίζουν για πρώτη φορά, μαζεύοντας νέους πελάτες στη διαδικασία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το μποϊκοτάζ έχει πλέον τελειώσει, και τα πράγματα είναι πίσω στο φυσιολογικό. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί μαζική προβολή με μέτρια δαπάνη στις διαφημίσεις Facebook.

Ακριβώς επειδή είναι πιο δύσκολο δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο, όμως. Υπάρχουν τρόποι για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις σας φτάνουν και πείθουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους – απλά πρέπει να είστε έξυπνοι γι ‘ αυτό ακολουθώντας τις πέντε συμβουλές που πρόκειται να σας δώσουμε!

1. Εστίαση Στη Συνάφεια, Όχι Στη Συχνότητα
Αυτό μπορεί να ακούγεται αντίθετο-διαισθητικό, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε με τις διαφημίσεις στο Facebook δεν είναι να απελευθερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις και να τις τρέχετε όλη την ώρα. Είναι πολύ πιο έξυπνο να επικεντρωθείτε στις ώρες αιχμής και να βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας είναι ιδιαίτερα σχετικές με τα συγκεκριμένα άτομα που είναι πιθανό να τα δουν τη στιγμή που διαφημίζετε. Ακόμη και το ίδιο το Facebook συνιστά αυτή την προσέγγιση στις δικές του διαφημιστικές συμβουλές. Η σκέψη πίσω από αυτό είναι ότι εάν οι χρήστες βλέπουν την ίδια αγγελία δύο ή τρεις φορές την ημέρα, μπορεί να το λάβουν υπόψη εάν ενδιαφέρονται. Εάν το βλέπουν πιο συχνά από αυτό, θα αρχίσει να τους ερεθίζει και πιθανότατα θα επιλέξουν να το κρύψουν – ή απλά να αποφασίσουν να μην αγοράσουν από εσάς επειδή βρίσκουν την προσέγγισή σας να είναι ενοχλητική.

 

Παρακολουθήστε προσεκτικά τη μέτρηση της συνάφειας σας για να δείτε πόση δέσμευση παίρνετε. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε ένα σκορ τουλάχιστον οκτώ.

2. Εστίαση Στη Μορφή Κινητού
Στη δεκαετία του 2020, υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο από ό, τι χρησιμοποιούν επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Facebook, όπου οι άνθρωποι ανοίγουν την εφαρμογή στα smartphones τους και μετακινούνται στις οθόνες αφής τους με ταχύτητα αστραπής. Εάν η αγγελία σας δεν φαίνεται καλή σε μια οθόνη για κινητά, θα μετακινηθούν δεξιά πέρα από αυτήν. Ο τρόπος με τον οποίο η χρήση του Διαδικτύου τείνει είναι προφανής για λίγο τώρα, αλλά πολλοί διαφημιζόμενοι δεν έχουν ακόμη προσαρμόσει την προσέγγιση μάρκετινγκ για να το ταιριάξουν.

Σχεδιάστε το περιεχόμενό σας στην ενότητα προεπισκόπησης για κινητά και προσαρμόστε το μέχρι να φαίνεται υπέροχο. Εάν χρησιμοποιείτε περιεχόμενο βίντεο, Κάντε το κάθετο και όχι οριζόντιο. Κανείς δεν πρόκειται να γείρει την οθόνη τους για να δούμε μια διαφήμιση.

3. Προσδιορίστε Εξειδικευμένες Λέξεις-Κλειδιά Και Ενδιαφέροντα
Εάν η επιχείρησή σας λειτουργεί σε μια κατηγορία ευρέος ενδιαφέροντος, δεν πρόκειται να είστε σε θέση να κάνετε μεγάλη πρόοδο στους ιδανικούς όρους αναζήτησης, εκτός εάν είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Σκεφτείτε μικρότερα. Στην πραγματικότητα, σκεφτείτε τον τρόπο που σε απευθείας σύνδεση κουλοχέρηδες εταιρείες προσαρμόσετε τη διαφήμισή τους στο Facebook. Το διαδίκτυο με βάση το καζίνο και σε απευθείας σύνδεση κουλοχέρηδες βιομηχανία είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με νέες ιστοσελίδες που εμφανίζονται σχεδόν κάθε μέρα.

Καμία από τις επιτυχημένες εταιρείες δεν παίρνει τις διαφημίσεις τους μπροστά σας μόνο με τη στόχευση ατόμων που ενδιαφέρονται για online κουλοχέρηδες. Αντ ‘ αυτού, επικεντρώνονται σε θέματα. Μπορείτε να πάρετε παιχνίδια playtech με βάση συγκεκριμένες αθλητικές ομάδες ή ταινίες, έτσι ώστε να στοχεύουν τους οπαδούς αυτών των αθλητικών ομάδων ή ταινιών. Αντί να προσπαθείτε να χτυπήσετε το ενδιαφέρον-στόχο σας ή τη φράση “στη μύτη”, Παίξτε με σημασιολογία και εστιάστε στις λέξεις γύρω από αυτό. Μπορεί να φτάσετε μπροστά σε ανθρώπους που οι αντίπαλοί σας δεν φτάνουν.

4. Χρησιμοποιήστε Τη Λειτουργία Bid Cap
Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα χάος μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook είναι να κάψετε τον προϋπολογισμό σας πολύ γρήγορα. Αυτό θα συμβεί εάν δεν χρησιμοποιείτε ανώτατα όρια προσφοράς. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη, ο διαφημιστικός σας προϋπολογισμός θα καταστραφεί από το Facebook τοποθετώντας διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των πιο δαπανηρών χρόνων για να το κάνετε. Ορίστε το ανώτατο όριο προσφοράς σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα, από την άλλη πλευρά, και θα πληρώσετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για κάθε εντύπωση που παίρνει η αγγελία σας

Προφανώς, είναι δυνατό να ρυθμίσετε το καπάκι τόσο χαμηλά ώστε να μην έχετε καθόλου ορατότητα, αλλά έχετε τον έλεγχο πάνω σε αυτό. Ξεκινήστε χαμηλά, παρακολουθήστε την απόδοση και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που παίρνετε, αυξήστε το καπάκι πολύ ελαφρώς. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας της καμπάνιας σας θα αυξηθεί και θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε εξίσου πολλές εντυπώσεις όπως θα κάνατε πληρώνοντας περισσότερα.

5. Διορθώστε Την Κατηγορία Σελίδας Σας
Εάν η σελίδα της επιχείρησής σας βρίσκεται στο Facebook εδώ και αρκετά χρόνια, μπορεί να σας εκπλήξει να ακούσετε ότι πιθανότατα δεν είστε στη βέλτιστη κατηγορία για αυτό που κάνει η εταιρεία σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι σελίδες του Facebook έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και το φάσμα των διαθέσιμων επιλογών έχει επεκταθεί σημαντικά. Υπάρχουν τώρα έξι διαφορετικές επιλογές για κατηγορίες σελίδων. τοπικές επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρείες ή ιδρύματα, μάρκες ή προϊόντα, δημόσια πρόσωπα, ψυχαγωγία και αιτίες κοινότητας ή φιλανθρωπίας. Η πλειονότητα των μικρών επιχειρήσεων ανήκει στην κατηγορία “τοπικές επιχειρήσεις”, αλλά μπορεί να αναφέρεται ως “εταιρεία, οργανισμός, ή ίδρυμα” εάν δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις από τότε που η κατηγορία έγινε διαθέσιμη. Αυτό αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο παρατίθεται η σελίδα σας και ποιος μπορεί να δει τις διαφημίσεις σας. Αλλάζει ακόμη και αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι όταν κάνουν κλικ και προσγειώνονται στη σελίδα της επιχείρησής σας – για παράδειγμα, μια “τοπική” επιχείρηση μπορεί να απαριθμήσει μια φυσική διεύθυνση, ενώ μια μεγαλύτερη εταιρεία πιθανώς δεν το κάνει. Εάν θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα στην περιοχή σας, η σελίδα της επιχείρησής σας πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατηγορία για να το κάνετε.

Όλες αυτές οι συμβουλές περιέχουν το ίδιο επαναλαμβανόμενο θέμα.ξοδεύουν λιγότερα, δουλεύουν πιο έξυπνα. Το να ρίχνεις χρήματα στο Facebook δεν λειτουργεί. Πρέπει να εξεταστείτε και να είστε συγκεκριμένοι στην προσέγγισή σας και οι συμβουλές που έχουμε μεταδώσει εδώ είναι πώς να το κάνετε. Υιοθετήστε το σωστά και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε καλύτερα αποτελέσματα από τις καμπάνιες σας!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.