[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Τον Ιούνιο του 2016, το Instagram πέρασε το σήμα 500 εκατομμυρίων χρηστών. Κάθε μέρα, μοιράζονται πάνω από 95 εκατομμύρια φωτογραφίες και δίνονται 4, 2 δισεκατομμύρια “likes”. Εάν έχετε ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή μια εταιρεία που προσπαθείτε να εμπορευτείτε και δεν χρησιμοποιείτε ήδη το Instagram, χάνετε μια τεράστια αγορά που είναι κολλημένη στις οθόνες τους για ώρες την ημέρα και μία που δεν δείχνει σημάδια διακοπής καθώς συνεχίζει να αυξάνεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστό.

Το σπάσιμο σε οποιαδήποτε νέα αγορά κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι εκφοβιστικό. Πρέπει να μάθετε τα ins-and-outs της εφαρμογής, να κερδίζετε οπαδούς και να δημιουργείτε την παρουσία της εταιρείας σας. Αλλά το Instagram είναι απλό. Οι αναρτήσεις αποτελούνται μόνο από μια φωτογραφία και μια περιγραφή στην οποία θα θελήσετε να κολλήσετε μερικά hashtags.

“Ακολουθείτε” άλλους χρήστες και ελπίζετε ότι θα σας “ακολουθήσουν” πίσω. Μπορείτε να σας αρέσουν οι φωτογραφίες των άλλων και να κερδίσετε τον εαυτό σας.

Το Instagram είναι μια εντελώς οπτική εμπειρία. Ενώ οι περιγραφές και τα hashtags βοηθούν να καθοδηγήσουν τους θεατές προς την εταιρεία σας και να τους περιγράψουν τι βλέπουν, οι φωτογραφίες σας θα κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι υπέροχες. Όταν αρχίζετε να τραβάτε φωτογραφίες, δοκιμάστε να παίξετε με διαφορετικό φωτισμό ή να αναδιατάξετε τα στοιχεία που φωτογραφίζετε με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους.

Μόλις σπάσει αυτή η φωτογραφία, μετακινηθείτε σε όλα τα φίλτρα για να βρείτε αυτό που συγχαίρει καλύτερα τη φωτογραφία σας.

Οι υπέροχες φωτογραφίες όχι μόνο θα κρατήσουν τους οπαδούς σας ενδιαφερόμενους, αλλά θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκτήσετε και νέους οπαδούς.

Προσπαθήστε Για Αυθεντικότητα
Αυτό το πρώτο σημείο, με φέρνει στο δεύτερο έγκυρο σημείο μου. Προσπαθήστε για αυθεντικότητα. Το Instagram είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας με γνήσιο φως. Οι φωτογραφίες των αποθεμάτων και τα κακά γραφικά θα κολλήσουν σαν πονόλαιμος και θα κολλήσετε με κακό τρόπο.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την “κουλτούρα” του καναλιού κοινωνικών μέσων σας πριν από την κατάδυση. Σκεφτείτε το Instagram ως γάμο. Δεν θα εμφανιζόσουν με μαγιό και σαγιονάρες. Το ίδιο ισχύει και για το Instagram. Δεν είναι kosher να εμφανίζονται με κολλώδες φωτογραφίες απόθεμα.

Δώστε προσοχή σε αυτό που είναι δημοφιλές
Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αυτό και αυτό μπορεί να σας κερδίσει ένα ζευγάρι αρέσει, αλλά δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μια δέσμη προσοχής ή οπαδών. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε ό, τι είναι trending, και ιδιαίτερα, σε ό, τι hashtags παίρνουν πολλή χρήση αυτή τη στιγμή.

Μια απλή αναζήτηση Google για δημοφιλή hashtags Instagram θα σας βοηθήσει να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιλέξτε μερικά και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τα συσχετίσετε με την εταιρεία σας. Μερικές φορές αυτό θα πάρει λίγη δημιουργικότητα. Εάν τρέχετε μια ταξιδιωτική εταιρεία, αλλά το” #healthy “ή το” #fitness ” είναι trending, δοκιμάστε να επιλέξετε μια φωτογραφία ενός θέρετρου που συστήνετε στους επισκέπτες που προσφέρει μαθήματα γυμναστικής ή υγιεινές επιλογές για φαγητό.

Εάν πουλάτε ρούχα, αλλά διαπιστώνετε ότι το #summer είναι μεγάλο αυτή τη στιγμή, δημοσιεύστε μερικές φωτογραφίες από το throwback summer looks από τα προηγούμενα χρόνια ή δώστε στους οπαδούς σας μια κρυφή ματιά των επερχόμενων ενδυμάτων.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χωρίς hashtag θα προσεγγίσει μόνο άτομα που ακολουθούν ήδη τον λογαριασμό σας. Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να σκέφτεστε συνεχώς να κερδίζετε οπαδούς και να βγάζετε την εταιρεία σας εκεί έξω, ξεχνώντας ένα hashtag σημαίνει ότι η ανάρτησή σας δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές της.

Προσθήκη Στο Βίντεο
Το βίντεο παρέχει μια νέα ευκαιρία για να προσελκύσετε τους οπαδούς σας. Σύμφωνα με το blog του Instagram, τους τελευταίους έξι μήνες, ο χρόνος που οι άνθρωποι πέρασαν βλέποντας βίντεο αυξήθηκε κατά περισσότερο από 40 τοις εκατό. Ένα βίντεο μπορεί να διαρκέσει από 3 δευτερόλεπτα, μέχρι 60, επιτρέποντας πιο ποικίλο περιεχόμενο.

Ορισμένες ιδέες περιεχομένου βίντεο περιλαμβάνουν μια περιήγηση στο κατάστημά σας, μαρτυρίες πελατών, άτομα που χρησιμοποιούν το προϊόν σας και πίσω από τις σκηνές για το πώς το προϊόν σας έκανε.

Εξετάστε Το Ενδεχόμενο Ενσωμάτωσης Περιεχομένου Instagram Στον Ιστότοπό Σας
Έχετε δει πιθανώς έναν ιστότοπο που έχει φωτογραφίες Instagram που δημοσιεύονται από ευχαριστημένους πελάτες που χρησιμοποιούν το προϊόν ή απολαμβάνουν την υπηρεσία. Η ενσωμάτωση αυτής της στρατηγικής στον δικό σας ιστότοπο θα επιτρέψει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να δουν πόσο ευχαριστημένοι είναι άλλοι πελάτες.

Επιπλέον, δεν είστε αυτός που προσθέτει τις φωτογραφίες, οπότε η δουλειά γίνεται για εσάς μόλις ενσωματώσετε αυτήν τη λειτουργία.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.